Kundestøtte

Har du spørsmål , forslag eller problemer med Bible Escape Room spillet? Kontakt oss på post@bibleescaperoom.no

Vi finner ikke riktig løsning på en av oppgavene

Gå til løsninger på denne siden dersom du ønsker å få fasit med en forklaring

Kan spillet spilles flere ganger?

Ja, men vi har noen tips du bør følge: 1. Åpne konvoluttene pent (med kniv eller brevåpner) 2. Visk bort alt som er skrevet/markert med blyant 3. Pass på å rydde alle delen tilbake i riktig konvolutt (alle deler er merket med hvilken konvolutt de tilhører) 4. Lukk konvolutten med et par binders, slik at innholdet ikke faller ut. 5. Dersom det ikke lar seg viske bort kan noen deler lastes ned gratis fra vår nettbutikk.

Det er noen deler som mangler / feil deler

Dette beklager vi. Pakkefeil kan desverre forekomme. Spillet inneholder over 100 deler. Ta kontakt med oss så sender vi det som mangler. I noen tilfeller sender vi det elektronisk slik at du kan skrive det ut selv.

Appen henger/går tregt

App’en kan være litt krevende for noen telefoner. Den forsøker å identifisere fire QR-koder samtidig. Bruk en telefon som er helt oppladet (mange telefoner er trege når de har lite strøm). Går det tregt er en mulighet å bruke app’en uten kamera. På iPhone kan man gå inn på “innstillinger” og scrolle ned til Bible Escape Room. Skru så av tilgang til kameraet for app’en. På Android går man inn på “innstillinger”, “apps”, “permissions”, “camera” og skru av tilgang for Bible Escape Room. Om appen spør om tilgang til kamerat når man starter, så ikke gi slik tilgang. Når man spiller uten kameratilgang må man velge nøkler ved å swipe opp/ned istenden for å scanne dem (se Veiledning til å komme igang).

Appen kræsjet

Dersom du starter app’en på nytt og går inn på samme historie kan du velge “fortsett” og alt forsetter der du slapp. Vi vil gjerne forsøke å rette slike feil. Om du klarer å beskrive hva som skjedde rett før en kræsj (hvilken historie, hvilken del, hva du trykket på eller scannet da det skjedde) kan du hjelpe oss å finne feilen. Send oss en epost med slik info så hjelper du til slik at spillet blir bedre.